Добро дошли на портал фондације Српски легат (www.srpskilegat.rs) – званичну презентацију фондације Српски легат. Портал Српски легат Вам омогућава коришћење услуга и садржаја свог портала, које је подложно ниже наведеним Условима коришћења. Услови коришћења примењују се на све садржаје и услуге портала Српски легат. Коришћењем било ког дела портала, као и подсајтова фондације  Српски легат  сматра се да су корисници упознати са наведеним условима, као и да прихватају коришћење садржаја овог портала искључиво за личну употребу и на сопствену одговорност.

Фондација Српски легат има ауторска права на све садржаје (текстуалне, визуелне и аудио материјале, базе података, програмерски код). Неовлашћено коришћење било ког дела портала, без дозволе власника ауторских права, сматра се кршењем ауторских права портала Српски легат и подложно је тужби.

Портал Српски легат задржава право измене, укидања (привременог и трајног) било којег садржаја или услуге на порталу без обавезе претходне најаве.

 

Линкови на друге веб странице 

Портал Српски легат састоји се од ауторских садржаја, садржаја партнерȃ и оглашивачȃ, бесплатних садржаја и линкова на друге „web“ странице. Све садржаје портал Српског легата користите на сопствену одговорност. Портал Српски легат не сноси одговорност ни за какву штету насталу оглашавањем на свом порталу.

 

Заштита приватности 

Српски легат поштује приватност својих корисника и посетилаца портала. Податке из процеса регистрације, као и остале податке о кориснику, Српски легат неће давати на увид трећој страни. Подаци о кориснику неће бити доступни трећој страни, осим у случају када је таква обавеза регулисана законом и у случају тешког кршења правила Српског легата.

Поступком регистрације корисници дају сагласност да их фондација Српски легат  обавештава о новостима и акцијама у складу са прихваћеним опцијама.

Уколико то корисници не желе, могу нагласити на адреси: office@srpskilegat.rs

 

Корисницима портала Српски легат строго је забрањено:

– објављивање, слање и размена садржаја који крше постојеће српске и / или међународне законе, садржаја који је увредљив, вулгаран, претећи, расистички, шовинистички, као и садржаја који је штетан на било који други начин

– објављивање, слање и размена информација за које посетилац зна или претпоставља да су лажне, а чије би коришћење могло да нанесе штету другим корисницима

– лажно представљање, односно представљање у име другог правног или физичког лица

– објављивање, слање и размена садржаја који су заштићени ауторским правом

– објављивање, слање и размена нежељених садржаја корисницима без њиховог пристанка или тражења, или путем обмане

– свесно објављивање, слање и размена садржаја који садрже вирусе или сличне програме направљене у сврху уништавања или ограничавања рада било којег компјутерског софтвера и / или хардвера и телекомуникационе опреме

– прикупљање, чување и објављивање личних података других посетилаца портала и корисника

 

Измене услова коришћења

Портал Српски легат задржава право измене ових услова коришћења у било ком тренутку. Портал Српски легат неће бити одговоран за могуће последице произашле из таквих промена.

Фондација Српски легат

 

 

Print Friendly, PDF & Email