Dobro došli na portal fondacije Srpski legat (www.srpskilegat.rs) – zvaničnu prezentaciju fondacije Srpski legat. Portal Srpski legat Vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog portala, koje je podložno niže navedenim Uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja primenjuju se na sve sadržaje i usluge portala Srpski legat. Korišćenjem bilo kog dela portala, kao i podsajtova fondacije  Srpski legat  smatra se da su korisnici upoznati sa navedenim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Fondacija Srpski legat ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava portala Srpski legat i podložno je tužbi.

Portal Srpski legat zadržava pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

 

Linkovi na druge veb stranice 

Portal Srpski legat sastoji se od autorskih sadržaja, sadržaja partnerȃ i oglašivačȃ, besplatnih sadržaja i linkova na druge „web“ stranice. Sve sadržaje portal Srpskog legata koristite na sopstvenu odgovornost. Portal Srpski legat ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

 

Zaštita privatnosti 

Srpski legat poštuje privatnost svojih korisnika i posetilaca portala. Podatke iz procesa registracije, kao i ostale podatke o korisniku, Srpski legat neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom i u slučaju teškog kršenja pravila Srpskog legata.

Postupkom registracije korisnici daju saglasnost da ih fondacija Srpski legat  obaveštava o novostima i akcijama u skladu sa prihvaćenim opcijama.

Ukoliko to korisnici ne žele, mogu naglasiti na adresi: office@srpskilegat.rs

 

Korisnicima portala Srpski legat strogo je zabranjeno:

– objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji krše postojeće srpske i / ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, preteći, rasistički, šovinistički, kao i sadržaja koji je štetan na bilo koji drugi način

– objavljivanje, slanje i razmena informacija za koje posetilac zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korišćenje moglo da nanese štetu drugim korisnicima

– lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica

– objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom

– objavljivanje, slanje i razmena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane

– svesno objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji sadrže viruse ili slične programe napravljene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg kompjuterskog softvera i / ili hardvera i telekomunikacione opreme

– prikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posetilaca portala i korisnika

 

Izmene uslova korišćenja

Portal Srpski legat zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku. Portal Srpski legat neće biti odgovoran za moguće posledice proizašle iz takvih promena.

Fondacija Srpski legat

 

 

Print Friendly, PDF & Email