Да се не заборавиЗанимљивости

КОЛАРАЦ: ПРОМОЦИЈА 109. КОЛА СРПСКЕ КЊИЖЕВНЕ ЗАДРУГЕ

Позивамо вас на представљање

109. РЕДОВНОГ КОЛА СКЗ И ДИВОТ-ИЗДАЊА КОЛА

Коло СКЗ традиционално се представља у Задужбини Илије М. Коларца (Мала сала). Свечаност је заказана за четвртак, 14. децембар, с почетком у 19.30. Ова година је посебно значајна јер Задруга обележава 125 година од оснивања.

У оквиру овогодишњег, 109. КОЛА СКЗ објављени су следећи наслови: Изабрани списи Лукијана из Самосате, Композиција Горског вијенца Јована Деретића, Знаменити Срби о Хрватима Василија Ђ. Крестића, Преживети до сутра Гроздане Олујић, Изабране песме Добрице Ерића и Огледи, Књига друга Мишела де Монтења.

Задруга је штампала и поновљена издања КOЛА, у дивот-опреми: Плутархов О неговању душевног мира и задовољства, Пут српског језика и писма Ј. Стојановић, Кукавичју пилад Л. Драгића, Праху оца поезије М. Бећковића, Сабрана дела С. Првовенчаног и Његошево песништво М. Ломпара.

Посетиоци књижевне вечери моћи ће да преузму купон за попуст на наслове 109. Кола. Такође, свако ко жели моћи ће да попуни приступницу за чланство у СКЗ.

У програму ће учествовати:
Зорица Бечановић Николић, Гордан Маричић, Василије Крестић, Мило Ломпар, Зорана Опачић, Драган Хамовић, Лабуд Драгић и Матија Бећковић
Глумице: Ивана Жигон и Јована Стевић
Уводна реч: Драган Лакићевић

Улаз је слободан.

ДОБРО ДОШЛИ!

Присуство на промоцији можете потврдити путем Фејсбука:

https://www.facebook.com/events/505753346446821/

Чланска карта СКЗ

Чланска карта СКЗ

 

Print Friendly, PDF & Email
Sanja Vukovic

Sanja Vukovic

135-Velika-pivara
Претходни чланак

Почела је „Светоандрејска скупштина“

nikanor
Наредни чланак

Рођен је књижевник, песник, црквени говорник и владика пакрачки Никанор Грујић