Da se ne zaboraviZanimljivosti

KLADOVO: 13. Etno festival (20–22. jul 2018)

Poštovani,

Koristimo ovu priliku da vas obavestimo da će Turistička organizacija opštine Kladovo pod pokroviteljstvom Opštine Kladovo organizovati 13. Etno festival – Kladovo 2018 u terminu 20–22. jul 2018. godine, sa ciljem da održi tradicionalni karakter manifestacije i početnu ideju očuvanja narodnog stvaralaštva, starih zanata, jela, prirodnih proizvoda, pesme i igre.

13. Etno festival – Kladovo 2018 istovremeno je i prilika za uspostavljanje partnerskih, prijateljskih, kulturnih, privrednih i turističkih veza među gradovima, selima, privrednim subjektima, među ljudima…

Na hiljade posetilaca iz Istočne Srbije, susedne Rumunije, Bugarske, turisti, sugrađani i veliki broj učesnika potvrdili su da je Etno festival u Kladovu najbrojnija i najposećenija manifestacija u regionu.

Na 100 tipskih štandova u strogom centru grada biće prezentovani etno sadržaji izlagača iz Srbije, a u večernjim časovima predstaviće se pesmom i igrom folklorna društva i afirmisani estradni izvođači i grupe.

Pozivamo vas da vašim prisustvom uveličate ovogodišnji 13. Etno festival – Kladovo 2018.

Želja nam je da se zajedno družimo na ovogodišnjem festivalu.

Srdačan pozdrav iz Kladova!

Detaljan program 13. Etno festivala – Kladovo 2018 možete videti na ovome linku: http://www.srbija.travel/upload/documents/programetno.pdf

Sanja Vukovic

Sanja Vukovic

bobic
Prethodni članak

Rođen je arhitekta Đorđe Bobić

Untitled
Naredni članak

SRPSKI NARODNI KALENDAR 2018 (7. jul)