Да се не заборавиЗанимљивости

КЛАДОВО: 13. Етно фестивал (20–22. јул 2018)

Поштовани,

Користимo ову прилику да вас обавестимо да ће Туристичка организација општине Кладово под покровитељством Општине Кладово организовати 13. Етно фестивал – Кладово 2018 у термину 20–22. јул 2018. године, са циљем да одржи традиционални карактер манифестације и почетну идеју очувања народног стваралаштва, старих заната, јела, природних производа, песме и игре.

13. Етно фестивал – Кладово 2018 истовремено је и прилика за успостављање партнерских, пријатељских, културних, привредних и туристичких веза међу градовима, селима, привредним субјектима, међу људима…

На хиљаде посетилаца из Источне Србије, суседне Румуније, Бугарске, туристи, суграђани и велики број учесника потврдили су да је Етно фестивал у Кладову најбројнија и најпосећенија манифестација у региону.

На 100 типских штандова у строгом центру града биће презентовани етно садржаји излагача из Србије, а у вечерњим часовима представиће се песмом и игром фолклорна друштва и афирмисани естрадни извођачи и групе.

Позивамо вас да вашим присуством увеличате овогодишњи 13. Етно фестивал – Кладово 2018.

Жеља нам је да се заједно дружимо на овогодишњем фестивалу.

Срдачан поздрав из Кладова!

Детаљан програм 13. Етно фестивала – Кладово 2018 можете видети на овоме линку: http://www.srbija.travel/upload/documents/programetno.pdf

Sanja Vukovic

Sanja Vukovic

bobic
Претходни чланак

Рођен је архитекта Ђорђе Бобић

Untitled
Наредни чланак

СРПСКИ НАРОДНИ КАЛЕНДАР 2018 (7. јул)